Izvor: Južne vesti | Sreda, 18.09.2019.| 15:48
Izdvojite članak Odštampajte vest

Ryanair od januara 2020. leti iz Niša do Frankfurta

(Foto: Rebius/shutterstock.com)
Dva puta nedeljno avioni irske kompanije Ryanair leteće od januara 2020. godine iz Niša do Hana, drugog po veličini aerodroma u Frankfurtu, u Nemačkoj. Inače, sa niškog aerodroma ka ovoj destinaciji već lete avioni Air Serbia.

Kako kažu u kompaniji, odlučili su da uvedu još jednu liniju iz Niša kao deo njihovog zimskog reda letenja.

Kao kompanija broj 1 u svetu Ryanair sa zadovoljstvom povećava svoju prisutnost u centralno-istočnoj Evropi i pokreće liniju od Niša do Frankfurta (Han) - kaže Olga Pavlonka iz Ryanaira.

Prvi avion, prema redu letenja, trebalo bi da spoji Niš i novu destinaciju u Nemačkoj 13. januara naredne godine, a karte već mogu da se kupe po ceni od 28 evra.

Ovo je šesta destinacija irske kompanije iz Niša, a putnici već mogu da putuju do Berlina, Bratislave, Milana, Stokholma i na Maltu.

U kompaniji kažu da su zbog pokretanja nove linije rešili da časte svoje putnike.

Za sve naše letove koji budu realizovani do kraja decembra ove godine, a za koje se karte kupe do četvrtka u ponoć, dajemo cenu od 12,99 evra - kaže Pavlonka.

Podsetimo, Ryanair je druga low cost kompanija koja leti iz Niša, a prvi su poleteli avioni Wizz Aira koji trenutno lete do Beča, Dortmunda, Malmea, Memingema i Bazela.

Pored njih tu je i nacionalni avio prevoznik Air Serbia, sa svojih 12 linija, od kojih jedna takođe saobraća do Frankfurta (Han).
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.