Izvor: Promo | Utorak, 17.09.2019.| 11:58
Izdvojite članak Odštampajte vest

Novi eksperti za nove izazove - Miloš Srejić odnedavno je izvršni direktor CBS International

Miloš Srejić
Na mestu izvršnog direktora vodeće konsultantske kuće za nekretnine, CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe, odnedavno se nalazi ekonomski ekspert, Miloš Srejić. Na jednu od najodgovornijih pozicija u kompaniji, Srejić dolazi kao stručnjak u oblasti nekretnina i finansija kako bi svojim iskustvom dodatno doprineo stručnosti i profesionalizmu koje CBS International nudi svom bogatom portfoliju internacionalnih i domaćih klijenata.

Budući da je kompanija od ove godine prisutna i na tržištu Hrvatske sa novootvorenom kancelarijom u Zagrebu, pored već aktivnih tržišta Crne Gore i Makedonije i da planira ekspanziju poslovanja širom regiona, novi izvršni direktor kompanije CBS International nesumnjivo će doprineti radu lidera u oblasti konsultantskih usluga u svim segmentima nekretnina.

U svojoj dosadašnjoj impresivnoj karijeri, Miloš Srejić je radio kao predsednik IO Heta lizing Srbija, direktor Heta Montenegro, direktor CA Immo Srbija i drugih. Detaljno poznavanje kako srpskog, tako i regionalnog tržišta nekretnina, kao i zavidno stečeno iskustvo pri rukovođenju prethodnim kompanijama, Srejića izdvajaju kao profesionalca sposobnog da odgovori na nove poslovne trendove i izazove.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.