Izvor: eKapija | Sreda, 18.09.2019.| 09:37
Izdvojite članak Odštampajte vest

FIDIC Advanced Training and Workshop 10 i 11. decembra u Beogradu

(Foto: ACES)
Međunarodna FIDIC asocijacija – International Federation of Consulting Engineers i nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji – Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) organizuju po drugi put u Srbiji "FIDIC Advanced Training and Workshop: FIDIC COMPARISON OF 1999/2017 CONTRACTS" koji će se održati 10 i 11. decembra u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Prošlo je 18 godina od poslednjeg izdanja FIDIC Rainbow Suite-a. Nakon višegodišnje interakcije sa industrijom, konsultantskom profesijom i zainteresovanim stranama, FIDIC je zvanično objavio nova izdanja FIDIC Crvene, Žute i Srebrne Knjige krajem 2017. godine. U poređenju sa izdanjima iz 1999. godine koja su još u upotrebi, napravljene su određene izmene u novim izdanjima, navodi se u saopštenju ACES-a.

Predstojeća jednodnevna obuka i jednodnevna radionica će vam pružiti uvid u glavne razlike između novih i starih izdanja.

Obuku vodi jedan od iskusnih internacionalnih FIDIC predavača gospodin Zoltan Zahonyi, M.Sc u građevinarstvu, koji ima dugogodišnje iskustvo u svim fazama upravljanja ugovorima i rešavanju sporova na mnogim projektima ugovorenim po FIDIC ugovorima, ugovorima koji postaju svetski ugovorni jezik 21. veka na razvojnim projektima.

Polaznici iz firmi-članica ACES-a ostvaruju popust na cenu obuke. Više informacija o prijavi pogledajtu na sajtu ACES-a.

Broj mesta je ograničen. Popunjen formular za prijavu šalje se na e-mail: fidic@aces.rs najkasnije do 02. decembra.

Ovde možete preuzeti pozivno pismo i prijavni formular.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.