Izvor: eKapija | Utorak, 17.09.2019.| 08:43
Izdvojite članak Odštampajte vest

Schneider Electric DMS NS otvara kancelariju u Beogradu

(Foto: Vladimir Nešović)
Schneider Electric DMS Novi Sad (SEDMS NS) odlučio je da otvori kancelariju u Beogradu, kako bi izašao u susret svojim zaposlenima koji žive u tom gradu. Na taj način, oko 40 zaposlenih imaće priliku da dva puta nedeljno rade iz Beograda.

Novootvorena kancelarija nalazi se u zgradi GTC-a, u ulici Vladimira Popovića 38 na Novom Beogradu. Zaposlenima pruža sve udobnosti modernog i inspirativnog radnog okruženja.

- Kompanija će nastaviti da osluškuje potrebe i želje svojih zaposlenih i u skladu sa njima kontinuirano modifikovati radni prostor. Dugogodišnjom takvom praksom, SEDMS NS postao je jedan od najpoželjnijih poslodavaca, kao i jedan od najvećih razvojnih IT centara u Srbiji. Trenutno zapošljava više od 1.000 inženjera koji rade na razvoju rešenja za proračun i optimizaciju rada elektro-distributivnih kompanija - navodi se u saopštenju.

Schneider Electric Global razvija savremene tehnologije i rešenja za upravljanje energijom i procesima na bezbedan, pouzdan, efikasan i održiv način. Predvodi digitalnu transformaciju upravljanja energijom i automatizaciju u domovima, objektima, data centrima, infrastrukturnom i industrijskom sektoru.

Više od 180 godina istorije i inovacija, kroz predanost, stručnost i kombinovanu snagu preuzetih kompanija, nastavlja da ostvaruje inovacije na svim nivoima, u cilju obezbeđenja primene principa "Life Is On". Kompanija posluje u više od 100 zemalja širom sveta sa preko 160.000 zaposlenih.

Schneider Electric DMS NS je deo Schneider Electric kompanije koja posluje u Novom Sadu. Okuplja više od 1.000 stručnjaka iz oblasti energetike i računarstva sa višegodišnjom saradnjom sa univerzitetima, elektrodistributivnim kompanijama, proizvođačima i IT integratorima širom sveta. Softver je u upotrebi u više od 80 elektroprivreda širom sveta i 170 kontrolnih centara sa ukupno 400 miliona električnih potrošača.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.