NavMenu

Odlaže se obnova ulica od Drinčićeve do Zoo-vrta

Izvor: Politika Utorak, 17.09.2019. 08:40
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Blazej Lyjak/shutterstock.com)Ilustracija
Obnova saobraćajnica od Ruzveltove do Tadeuša Košćuška ove godine neće biti okončana u celosti. Plan je kako Politika saznaje, da se ne započinje raskopavanje poteza od od Drinčićeve ulice do Zoološkog vrta, koje bi prema aktuelnoj dinamici posla trebalo da počne 7. oktobra, nego da se obnova dela ostavi za proleće sledeće godine. Razlog su gužve koje su uoči Nove godine u saobraćajno preopterećenom Beogradu neizdržive.

- Rekonstrukcija ulica od Drinčićeve do Pijarona de Mondezira (bivša Tadeuša Košćuška) u dužini od 1,3 kilometra počeće u aprilu 2020. i biće okončana do kraja avgusta. Između 1. i 5. oktobra pustićemo saobraćaj od Ruzveltove do Starine Novaka. Sve ulice od Kraljice Marije od Drinčićeve trebalo bi da budu prohodne za vozila i tramvaje u novembru, a sređivanje trotoara da se završi do 31. decembra - kaže Goran Vesić, pomoćnik gradonačelnika.

Rok za obnovu svih saobraćajnica od Vukovog spomenika do Zoološkog vrta, u dužini od tri kilometra, čija je rekonstrukcija počela sredinom juna raskopavanjem Kraljice Marije, bio je 31. decembar.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.