NavMenu

Auto-moto berza i Sajam polovnih automobila, dostavnih vozila, motora i opreme prvi put u Novom Sadu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 16.09.2019. 15:16
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Aleksandar Parezanović)Ilustracija
Savez vozača Vojvodine organizuje prvu Auto-moto berzu u subotu, 21. i nedelju, 22. septembra, na Novosadskom sajmu. Centralni događaj je Sajam polovnih automobila, dostavnih vozila, motora i opreme. Radno vreme za posetioce će biti od 10 do 20 sati.

Cilj Auto-moto berze je da podrži lokalno tržište i ponuđače, a potencijalnim kupcima, na jednom mestu, omogući uvid u kompletnu ponudu, navodi se na sajtu Novosadskog sajma.

Osmišljen je i veoma atraktivan prateći program. Posetioce očekuje Izložba starih automobila (old timera), Izložba modifikovanih (custom) vozila, predstavljanje auto moto klubova i udruženja, Berza maketa i igračaka automobila, Car show drift zabavni program, Saobraćajna olimpijada i zatvaranje moto sezone muzičkim programom.

Na oko 10.000 m2 izlagačkog prostora, posetiocima će biti prezentovana bogata ponuda automobila i opreme. Imaće priliku i da se druže sa ljubiteljima motociklizma, kao i da uživaju u mnoštvu aktivnosti koje su spremili izlagači, a najmlađe posetioce očekuju vredni pokloni i nagrade.


Cena ulaznice za posetioce je 200 dinara. Uz svaku kupljenu ulaznicu Atlas servis dodeljuje besplatnu pomoć na putu tokom tri meseca. Ulaznice će se prodavati u Auli Novosadskog sajma.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.