Izvor: eKapija | Sreda, 07.10.2009.| 11:43
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Perfom" Požega - proizvodne i uslužne mogućnosti

Koreni “Perfom”-a datiraju iz 1942. godine, kada je Miloš Janković osnovao kovačko kolarsku radnju.

Današnji “Perfom” postoji i radi u kontinuitetu od 1981. godine. U početku kao mašin-bravarska radnja, čiji su osnivači Marija i Janko Janković, a danas i kao društvo sa ograničenom odgovornošću.

Osnovna delatnost “Perfom”-a je perforacija materijala i to svih tehnički izvodljivih perforacija, kao i proizvodnja raznih metalnih proizvoda.

Preforaciju vrše sa okruglim, kvadratnim, duguljastim ili bilo kojim tehnički izvodljivim otvorima na trakama i tablama čelika ili bilo kojeg drugog materijala.

Među proizvodima posebno se izvajaju:

- nosači kablova - elementi za izradu kablovskih instalacija

- stalaže - montažna stalaže koriste se u domaćinstvu, podrumskim prostorijama, manjim radionicama, trgovini, za arhive i mnogim drugim mestima za skladištenje različitih materijala

- pekarski pribor - prednost perforiranih plehova je što omogućavaju ravnomerno i ujednačeno pečenje cele površine hleba, uz uštedu energije i vremena potrebnog za pečenje 25% do 40%

- ostali proizvodi i usluge - korpe, okovi, šelne, držači, podloške, varenje, brušenje, termička obrada, oprema i pribor po posebnom zahtevu.

Izvor: www.perfom.rs

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.