NavMenu

Otvoren hotelsko-turistički kompleks Fruške Terme u Vrdniku - Prvi gosti već od oktobra (VIDEO)

Izvor: eKapija Sreda, 11.09.2019. 15:45
Komentari
Podeli
(Foto: Promont Group)
Dugoočekivani kompleks na obroncima Fruške gore, uz Etno Selo Vrdnička Kula zvanično je otvoren 6. septembra, a prvi gosti se očekuju već u oktobru, saznaje eKapija.

Gostima će na raspolaganju biti kompletan wellnes i spa centar sa bazenima, slanom sobom, tepidarijumima, kao i ugostiteljski deo - restorani, barovi i medicinski blok, rekla je za naš portal Jelena Radivojević menadžerka hotela Premier, čiji je investitor kompanija Promont Group koja je finansirala i ovaj kompleks.

- Trenutno očekujemo turooperatere koji će biti u izviđanju kompleksa, kako bi proširili ponudu i za druga tržišta. Već su krenule rezervacije, tako da prve goste očekujemo u oktobru - rekla je Radivojević.
Kompleks koji ima tri suterena, prizemlje, dva sprata i potkrovlje ima smeštajni kapacitet do 416 ležajeva i prostrane sale za seminare, konferencije i kongrese sa najsavremenijom tehničkom opremom.

Na trećem suterenu nalazi se centralni bazen, lazy river, tobogani za decu i katarsys.

Drugi suteren sadrži privatni Spa centar sa saunama i tepidarijumima, dok je na prvom suterenu restoran od 700m². U prizemlju se nalazi medicinski blok, a u potkrovlju kompleksa su konferencijske sale.

Podsetimo, projektanti ovog kompleksa su DBA Architects, a za grube radove bila je zadužena firma Best izgradnja Novi Sad.

S. Petrović
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.