Izvor: eKapija | Utorak, 10.09.2019.| 14:13
Izdvojite članak Odštampajte vest

Rekonstrukcija elektro postrojenja u Aleksincu 2020.

Ilustracija (Foto: chanwangrong/shutterstock.com )
Direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić najavio je tokom posete Aleksincu nekoliko značajnih investicija koje će doprineti boljem snabdevanjem potrošača strujom.
Predsednik opštine Aleksinac Nenad Stanković kaže da je Grčić najavio investicije vredne oko milijardu i po dinara u remont elekto postrojenja, trafo-stanice i mreže u ovoj opštini, prenosi Alpress.rs.

‒ Što se tiče razgovora koji smo imali sa direktorom Elektroprivrede, dobra vest za nas su planovi koje Elektroprivreda ima i koji su već u realizaciji i kojima treba da se na zaista ozbiljan način remontuje energetska postrojenja na području opštine Aleksinac, što će bitno poboljšati kvalitet struje koju koristimo – zaključuje Stanković, na osnovu razgovora koji je imao prilikom nedavne posete.

Stanković je rekao da će rekonstrukcija omogućiti bolji napon i povećati kapacitet, što je veoma značajno za buduće investitore u privredi, pa i one koji su veliki potrošači. Ovi radovi počeće 2020. godine, ali u razgovorima nije rečeno dokle će da traju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.