NavMenu

Pripremite se za I-generaciju - Međunarodna STTH konferencija 12. septembra na PMF-u u Novom Sadu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 09.09.2019. 11:26
Komentari
Podeli
(Foto: Rawpixel/shutterstock.com)
Osamnaesta po redu CTTH konferencija koja se tradicionalno organizuje od 1997. u organizaciji Prirodno-matematičkog fakulteta, Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Novi Sad, ove godine biće održana 12. septembra sa početkom u 10 časova u velikoj sali Rektorata (Trg Zorana Đinđića).

Savremene tendencije u turizmu i hotelijerstvu je međunarodna konferencija o istraživanju fenomena turizma, slobodnog vremena, hotelijerstva, lovnog turizma, gastronomije i multidisciplinarnih oblasti kao što su događaji, kongresna industrija, preduzetništvo u ugostiteljstvu, kreativne industrije i slično, prenosi portal Top Srbija.

Ove godine radni naziv konferencije je Pripremite se za I-generaciju. Ciljanje na mlađe generacije ponekad može biti izazov zbog njihovog kratkog raspona pažnje.

I-generacija ima priliku da se dobro poveže, jer informacije kojima imaju pristup skoro su neograničene. Sve se filtrira: "šta je u trendu", "šta je vruće" - kako bi mogli da biraju na šta će potrošiti svoje vreme. Iz marketinške perspektive to znači brzo privlačenje pažnje, a zatim pružanje detaljnijih informacija mladima pomoću kojih će se oni dalje pratiti.

Do 2020. godine I-generacija će predstavljati otprilike 40% svih potrošača sa raspoloživim primanjima za putovanje. Iako se najbolje mogu opisati kao sofisticirani, oni putuju kroz otvoreniju perspektivu i spremni su da probaju što više različitih proizvoda i usluga sa mnogih turističkih destinacija širom sveta.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.