NavMenu

Webiz edukacija 3. i 4. oktobra u Nišu - Digitalna ekonomija od A do Š

Izvor: eKapija Subota, 07.09.2019. 08:40
Komentari
Podeli
Nakon sedam godina i ukupno 22 događaja u Zrenjaninu, Subotici, Zlatiboru i Novom Sadu na kojima je u oblasti IT-a, tehnološkog preduzetništva, e-commerca, digitalnog marketinga i digitalne transformacije edukovano preko 8.000 ljudi, Webiz konačno dolazi u Niš.

Naime, 3. i 4. oktobra u kongresnom centru Constantinus Palace u Nišu održava se Webiz edukacija na kojoj će najeminentniji predavači iz oblasti digitalne ekonomije po prvi put podeliti svoje znanje, savete i upotrebljive savete sa niškom publikom.

Predavanja i panel diskusije pružiće uvid u najbolje prakse poslovanja na internetu i približiti posetiocima teme kao što su: pozicioniranje na društvenim mrežama, e-commerce poslovanje, brendiranje na internetu, Google oglašavanje, e-mail marketing, digitalna transformacija, digitalni ekosistem, WordPress i WooCommerce...

Lista predavača, iako se svakog dana dopunjava, već sada se može pohvaliti zvučnim imenima kao što su: Vladimir Zarić, Ivan Bildi, Marko Ilić, Predrag Milićević, Momir Đekić, Ivana Petrović, Milan Ivanović, Milan Trbojević...

- Cilj Webiz edukacije u Nišu jeste da malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima koji žele da saznaju kako tehnologija može dodatno podstaći i razviti klasično poslovanje, osvetli novu perspektivu i otkrije uspešan put napred ukrštanjem tehnologije i biznisa. Jednostavno, dobrodošli su svi oni koji žele da unaprede poslovanje svojih kompanija, ali i svoje lično znanje na poljima digitalnih tehnologija i inovacija - kaže direktor Webiza Vladimir Kovač.

Pored velikog broja eminentnih predavača, Webiz edukacije posećuju predstavnici mnogobrojnih kompanija, malih i srednjih preduzeća i različitih organizacija, pa je ovaj događaj savršena prilika za stvaranje novih poslovnih prilika i poznanstava.

- Kako je ovo prvi put da se jedan Webiz događaj organizuje u Nišu, želeli smo da sam događaj maksimalno približimo lokalnoj publici, te smo zahvaljujući našem partneru na ovom događaju, organizaciji USAID, obezbedili veoma pristupačne cene kotizacija koje su dostupne po atraktivnoj ceni od 1.200 dinara. Broj mesta na događaju je ograničen na 150, pa je iskren savet da se svi zainteresovani prijave što pre i obezbede sebi mesto na Webiz-u na vreme - istakao je Kovač.

Sve informacije o predstojećem događaju možete pronaći na zvaničnom sajtu webiz.me.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Izvođači za gradnju Tiršove 2 tražiće se u konkurentnom postupku sa pregovaranjem - Država objavila novi tender, cena ostala ista

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je novi tender za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2, a ovoga puta, umesto u otvorenom postupku, izvođači će se tražiti u konkurentnom postupku sa pregovaranjem. Cena tendera nije izmenjena u odnosu na prošli put, te i dalje iznosi 11,2 milijarde dinara (oko 95 mil EUR) bez PDV-a, a detaljnije o tenderu pogledajte OVDE. Podsetimo, cena je upravo i bila razlog poništavanja prethodnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.