Izvor: eKapija | Utorak, 03.09.2019.| 15:42
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kompanija KITE DOO investira u Sremsku Mitrovicu - Do 2021. distributivni centar i show room za poljoprivrednu mehanizaciju

Ilustracija (Foto: Carole Castelli/shutterstock.com)
Kompanija KITE DOO kupila je dva hektara građevinskog zemljišta u industrijskoj zoni Sever u Sremskoj Mitrovici gde planiraju da grade distributivni centar za poljoprivrednu mehanizaciju i repromaterijal.

Izvođač radova će biti odabran najkasnije početkom 2020. godine, kada bi trebalo i da počne gradnja distributivnog centra.

- U okviru distributivnog centra u Sremskoj Mitrovici će se nalaziti prodajni prostor za poljoprivrednu mehanizaciju, rezervne delove, ulja i maziva, kao i repromaterijala za Agronomiju, servisne radionice i show room - rekao je za eKapiju Bogdan Crnojački, marketing menadžer u kompaniji KITE doo.

Gradnja bi trebalo da bude završena najkasnije 2021. godine, kada bi centar trebalo da bude i otvoren, a u planu je i zapošljavanje novih radnika.

Kompanija KITE DOO inače je oficijalni uvoznik poljoprivredne mehanizacije John Deere, jednog od najpoznatijih proizvođača na svetu.

I. Milovanović
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.