Izvor: eKapija | Ponedeljak, 02.09.2019.| 15:39
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otvoren konkurs za nagradu Turistički cvet 2019.

(Foto: zeljkodan/shutterstock.com)
Turistička organizacija Srbije (TOS) raspisala je konkurs za dodelu nagrade Turistički cvet za 2019. godinu, najviše priznanje u oblasti turizma.

Turistički cvet je nagrada Turističke organizacije Srbije koja se tradicionalno dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima u Srbiji.

Turistička organizacija Srbije je zvanični institucionalni nosilac promocije turizma Republike Srbije i svake godine dodeljuje najviše priznanje u turizmu - nagradu Turistički cvet navodi se na sajtu.

Prijavljivanje na konkurs trajaće do 30. septembra 2019. godine.

Konkurs je raspisan u sledećim kategorijama: Turistička organizacija; Turistička manifestacija; Receptivna turistička agencija; Ugostiteljski objekat za smeštaj u dve podkategorije: ugostiteljski objekat tipa: hotel i ostali ugostiteljski objekti za smeštaj; Organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

Od ove godine, osim stručnog žirija, o najboljima u turizmu odlučivaće i publika koja će za kandidate za nagradu moći da glasa putem onlajn formulara po završetku konkursa.

Formular za prijavu, kao i informacije o nagradi Turistički cvet nalaze se na internet stranici turistickicvet.rs.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.