Izvor: Promo | Četvrtak, 29.08.2019.| 15:59
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otvaranje prvog šoping parka u Kruševcu 26. septembra

Kruševac i okolina uskoro će dobiti novi tržni centar, pošto je svečano otvaranje Kruševac Shopping Parka zakazano za 26. septembar 2019.

Da podsetimo, ovo je prvi šoping park u Kruševcu i okolini, čija vrednost investicije iznosi oko 12 mil EUR i sa sobom donosi 250 novih radnih mesta. Ukupna izgrađena površina za izdavanje lokala prostire se na 9.000 m² uz mogućnost proširenja. Odlična kombinacija internacionalnih i domaćih brendova predstaviće svoju ponudu u 17 lokala, od kojih će pojedini po prvi put imati priliku da se predstave stanovnicima Kruševca i okoline.

Maloprodajni park se nalazi u južnom delu grada Kruševca, u ulici Krfska broj 37, na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Bruskog puta, regionalnog puta koji vodi do planine Kopaonik i samo 25 km od glavnog državnog autoputa. U krugu od 45 minuta udaljenosti, nalazi se više od 300.000 stanovnika, koji će imati priliku da uživaju u kupovini po pristupačnim cenama.

Kruševac Shopping Park odlikuje odlična vidljivost i pristupačnost, do njega se lako može doći automobilom i javnim prevozom, a prostrani parking prostor obezbeđuje približno 300 parking mesta.

Kao što je poznato, Nepi Rockcastle u svom portfoliju u Srbiji ima neke od najvećih tržnih centara, kao što su Šoping centar Kragujevac Plaza (GLA 22.292m2) i Šoping centar Promenada Novi Sad (GLA 49.000 m2), koji je ujedno i najveći šoping centar u Srbiji.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.