Izvor: Novosti | Četvrtak, 29.08.2019.| 12:25
Izdvojite članak Odštampajte vest

Avanturističko putovanje kroz Republiku Srpsku - Prirodne lepote uobličene kroz igru slike i muzike (VIDEO)

(Foto: YouTube)
Jedinstvena lepota reka i planina, koje su u današnjem vremenu postale pravi dragulji koje retko ko ima, ističe Republiku Srpsku i omogućava joj da pronađe svoj put do turista željnih čiste prirode i avanturizma.

Da slikom i videom prođemo kroz tu avanturu pobrinula se Turistička organizacija Republike Srpske, koja radi na tome da se potencijali približe regionu, ali i turistima iz dalekih zemalja.

- Prepustite se toku reka i brzaka, najvišim vrhovima i različitim stazama. Planinarenje, brdski biciklizam, vožnja kanua, rafting, skijanje, paraglajding u najlepšim prirodnim lokacijama ubrzaće rad vašeg srca, a vaše telo će se osetiti potpuno slobodno. Majka Priroda je oblikovala ovo područje za savršeno avanturističko putovanje, a na vama je da uzmete najviše od prirode, te svom umu i telu priuštite najuzbudljiviji osećaj. Vaša nova avanturistička priča počinje upravo sada i ovde.

Ponuda avanturističkog turizma u Srpsku svake godine privlači sve više stranih gostiju. Jedinstveni prirodni ambijent i neponovljiv adrenalinski doživljaj motiv su dolaska mnogih. Samo mali deo naših prekrasnih krajeva i ponude donosimo u turističkom promo videu, poručuju iz TORS-a.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.