Izvor: Promo | Petak, 23.08.2019.| 15:55
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kompanija Konstruktor predala peti "ključ u ruke" austrijskom investitoru Immofinanz (FOTO)

Predaja ključa, Ognjen Kisin, Joško Piteša, Deitmar Reindl
Nakon uspešno izgrađenih "Stop shop" ritejlova u Nišu, Lazarevcu, Valjevu i Vršcu za koje je kompanija Konstruktor angažovana kao generalni izvođač radova, svečano je otvoren još jedan "Stop shop" kompleks na novog lokaciji u Sremskoj Mitrovici.

Površina objekta u Sremskoj Mitrovici iznosi 7.500m2, uz 16.000m2 spoljnog uređenja.

Ceremoniji svečanog otvaranja objekta prisustvovali su gradonačelnik Sremske Mitrovice, Vladimir Sanader sa saradnicima, gospodin Deitmar Reindl operativni direktor kompanije Immofinanz, gospodin Joško Piteša, menadžer operacija kompanije Immofinanz za Srbiju, gospodin Ognjen Kisin izvršni direktor Konstruktor Grupe sa inženjerskim timom kompanije, austrijski ambasador u Srbiji, Nikolaus Lutterotti, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, čelnici kompanija Immofinanz, Novaston i Kjubik, nadzor, kao i brojni drugi gosti, mediji i saradnici.

Svečanoj proslavi otvaranja prisustvovalo je veliki broj građana Sremske Mitrovice uz celodnevni zabavni program, dok je u večernjim časovima publiku zabavljao Tropico Band, Bajaga i instruktori uz spektakularni vatromet na kraju.

Pet objekata u kontinuitetu kompanija Konstruktor izgradila je prema građevinskom sistemu "ključ u ruke" kao i prema najvišim standardima kvaliteta za renomiranog austrijskog investitora Immofinanz.

Kompaniji Immofinanz ovo je deseti objekat u Srbiji.

Konstruktor izražava zadovoljstvo na angažovanju za izgradnju petog "Stop shop" ritejl parka za redom, što je ujedno jedna od strategija kompanije a to je kontinuinirana i uspešna saradnja za renomiranim i zahtevnim investitorima.
Fotogalerija
Kompanija Konstruktor predala ključ u ruke austrijskom investitoru Immofinanz

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.