NavMenu

Inovativnost i primena novih tehnologija - "Holcim" dobio priznanje "Kapetan Miša Anastasijević"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 28.09.2009. 15:01
Komentari
Podeli

Kompaniji "Holcim" Srbija iz Popovca uručeno je priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" za inovativnost i primenu novih tehnologija na svečanoj ceremoniji dodele nagrada održanoj u petak (25. septembar 2009. godine) u Skupštini grada Kragujevca, saopšteno je iz te kompanije.

Odluka žirija obrazložena je činjenicom da je od 2002. godine, od kada "Holcim" posluje u Srbiji, investirano više od 90 mil EUR u modernizaciju proizvodnog procesa i osavremenjivanje proizvodne opreme popovačke cementare. Takođe je istaknuto da stalnim inovacijama proizvodnog programa, "Holcim" Srbija izlazi u susret potrebama i zahtevima svojih kupaca, dok inovacijama proizvodnog procesa na domaće tržište uvodi najviše standarde u proizvodnji cementa, navodi se u saopštenju.

- Ovu nagradu primamo sa posebnim zadovoljstvom, imajući u vidu da su nove tehnologije i inovativnost ključne za naše uspešno poslovanje. Svi proizvodi, kao i poslovni procesi kompanije "Holcim" Srbija, kreirani su sa namerom da guramo svet napred, da pomeramo granice. Verujemo da primenom principa inovativnosti na najbolji način zadovoljavamo želje naših kupaca i klijenata, ali i naših partnera, brinući se uvek o zajednici u kojoj poslujemo. Stoga nagrada "Kapetan Miša Anastasijević" predstavlja inspiraciju, ali i obavezu da nastavimo ovim putem, koji je prepoznat kao najbolji - izjavio je Milan Ilić, komercijalni direktor cementa i gotovih betona "Holcim" Srbije koji je u ime kompanije primio ovo prestižno priznanje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.