NavMenu

Čitaoci Travel Leisure odabrali najbolji hotel na svetu za 2019.

Izvor: eKapija Petak, 23.08.2019. 08:18
Komentari
Podeli
(Foto: Dragon Images/shutterstock.com)
Čitaoci časopisa Travel + Leisure birali su najbolje hotele na svetu. Hoteli koji su ih impresionirali odražavaju, ne samo njihove visoke standarde, već i sve širi osećaj znatiželje i avanture.

Ovogodišnji popis najboljih 100 hotela na svetu odražava 33 zemlje i sve kontinente, osim Antarktika. Te nagrade uključuju velike zapadne rančeve u Sjedinjenim Državama, intimne afričke safari lože i palate u Italiji. Ipak, kvalitet je ono što ih objedinjuje: vrhunska usluga, izvanredno okruženje i luksuzni sadržaji, prenosi portal Hubih.sfera.ba.

Svake godine za svetsko istraživanje o najboljim nagradama T + L traži od čitaoca da uzmu u obzir iskustva o putovanjima širom sveta – da podele svoja mišljenja o vrhunskim hotelima, odmaralištima, gradovima, ostrvima, krstarećim brodovima, lečilištima, avio-kompanijama i još mnogo toga. Hoteli su ocenjeni prema njihovim objektima, lokaciji, usluzi, hrani i ukupnoj vrednosti. Nekretnine su klasifikovane kao grad ili odmaralište na temelju njihovih lokacija i pogodnosti.

Za najbolji hotel na svetu proglašen je Palata Leela Udaipur u Indiji sa ocenom 98,89.

- Pogled na jezero Pichola koji oduzima dah samo je jedan od razloga zbog kojih su čitaoci Travel + Leisurea odabrali ovaj hotel u Rajdžstanu kao svog favorita. Elegantan i "orijentisan na usluge" sa 72 sobe, odlikuje se "glamurom i romantikom", rekao je jedan obožavalac, koji je dodao kako će hotel biti "idealan za medeni mesec ili posebna slavlja." Ali osoblje će ići iznad i osim toga, bilo da postoji prilika ili ne, kako biste organizovali izlete do lokalnih znamenitosti, uključujući Kristalnu galeriju i Muzej starih automobila.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.