NavMenu

Otvorena nova filijala Hypo Alpe Adria banke u Užicu

Izvor: eKapija Petak, 25.09.2009. 11:49
Komentari
Podeli

Milovan Petrović, zamenik gradonačelnika Užica, svečano je juče (24. septembar 2009. godine) otvorio novu filijalu Hypo Alpe Adria banka u tom gradu, saopšteno je iz te banke.

Član Izvršnog odbora banke Rade Vojnović najavio je donaciju koja će najviše obradovati užičke školarce – fudbalske, košarkaške i odbojkaške lopte.

Otvaranjem filijale u Užicu koja je 41. poslovna jedinica Hypo Alpe Adria banka Beograd u Republici Srbiji, nastavlja se planirani rast učešća Hypo banke na finansijskom tržištu Srbije, napominje se u saopštenju.

I u Užicu će svi klijenti koji do 31. decembra 2009. godine u Hypo banci otvore jedan od tri paketa tekućih računa Basic, Mob ili Comp dobiti poklon dobrodošlice: besplatan mobilni telefon ili 3G modem za brzi Internet.

Takođe, uz poklon ide i besplatna VISA Revolving kartica, kao i izuzetno povoljni krediti: za refinansiranje po kamatnoj stopi od 11 % (EKS od 11,57%), i gotovinski kredit bez učešća i depozita, uz rok otplate do 60 meseci, navodi se u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.