NavMenu

Fontana i spomenik ipak ostaju na Trgu Nikole Pašića posle rekonstrukcije?

Izvor: eKapija Petak, 16.08.2019. 15:32
Komentari
Podeli
(Foto: ekapija)
Trg Nikole Pašića uskoro će biti rekonstruisan, ali ni fontana ni spomenik neće biti uklonjeni, rekao je pomoćnik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović.

– I Trg Nikole Pašića će biti rekonstruisan, ali ni fontana ni spomenik neće biti uklonjeni, tako da će ova mesta biti ponos našeg grada nakon završetka radova – rekao je Mladenović, prenosi Beoinfo.

On je istakao da će 1. septembra biti završeni radovi na Trgu republike, kao i da se u saobraćaj pušta i Karađorđeva i Topličin venac.

– Pripremo i servis Vrabac za kretanje po centru grada sa specijalnim ekološkim vozilima koja su stigla. Naravno, imaćemo i probne vožnje i sve ono što je neophodno da se ovaj servis stavi u funkciju. GSP će upravljati celim sistemom, znači vozači GSP-a će voziti vozila Vrapca. I ja se nadam da će Vrabac od 1. septembra u punom kapacitetu početi da funkcioniše – kazao je Mladenović i dodao da je ovaj servis besplatan.

Pomoćnik gradonačelnika je naglasio da je važno da Beograd uređuje svoje trgove i da se radi na trgovima koji će biti reprezenativni.

Podsetimo, glavni urbanista Beograda Marko Stojčić rekao je da će rekonstrukcija Trga Nikole Pašića, koji je zamišljen kao površina sa više zelenila, početi i završiti se 2020. godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.