Izvor: eKapija | Petak, 16.08.2019.| 10:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Imovina Gošinih pogona oglašena na prodaju

(Foto: YouTube/screenshot)
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju javnim nadmetanjem nepokretnosti Fabrike drumskih vozila Goša iz Smederevske Palanke u stečaju, po početnoj ceni od 39,7 miliona dinara.

Na prodaju su posebno ponuđene i montažne garaže, vozila, oprema za mašinsku obradu, kao i umetničke slike čija je ukupna početna vrednost 4,7 miliona dinara. Pravo kupovine imaju sva pravna i fizička lica, rok za otkup prodajne dokumentacije je 10. septembar, a javno nadmetanje održaće se 17. septembra. Opširnije o tenderu pogledajte OVDE.

Agencija je oglasila prodaju javnim nadmetanjem i imovine kompanija za snabdevanje parom i toplom vodom Goša-zajednički pogoni u stečaju. Opširnije o tom tenderu pogledajte OVDE.

Prodaju se kompresorska stanica po početnoj ceni od 9,4 miliona dinara, kao i toplana sa toplovodnom mrežom po počtnoj ceni od 14,2 miliona dinara.

Pravo na kupovinu takođe imaju sva pravna i fizička lica, rok za otkup prodajne dokumentacije je 10. septembar, a javno nadmetanje održaće se 17. septembra 2019.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.