Izvor: Blic | Utorak, 13.08.2019.| 13:52
Izdvojite članak Odštampajte vest

Beer fest odložen za jedan dan zbog najavljenog nevremena

(Foto: Brent Hofacker/shutterstock.com)
Na sastanku nadležnih službi i Grada Beograda odlučeno je da manifestacija Beer fest bude odložena za jedan dan iz bezbednostih razloga, odnosno zbog upozorenja RHMZ da će u sredu uveče, kada je planirano otvaranje manifestacije, biti nevreme praćeno gradom i olujnim vetrom.

Kako je rekao gradski sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš, razlog za odlaganje je loše vreme.

- Program od srede se prebacuje za ponedeljak, 19. avgust, zbog toga što je za sutra najavljena oluja. Nećemo da razmišljamo da li se nekome nešto može desiti - rekao je Glavaš.

Kako je dodao, od četvrtka će se program festivala odvijati regularno.

Tokom ovogodišnjeg Beer Festa, biće održano 120 besplatnih koncerata na četiri bine, a između ostalih nastupiće i kultni gitarista grupe "The Smiths" Džoni Mar.

Beer fest počinje u četvrtak, 15. avgusta.

- Iako nismo srećni zbog novonastale situacije morali smo da preduzmemo sve mere, jer nam je bezbednost posetilaca festivala najvažnija. U toku su dogovori sa muzičkim grupama o određivanju novih termina nastupa, o čemu ćemo javnost obavestiti u najkraćem mogućem roku - rekli su u Beogradskoj kulturnoj mreži.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.