NavMenu

Proširuje se kolovoz u selu Šajkaš u Titelu, kako bi se izmestio teretni saobraćaj

Izvor: Dnevnik Utorak, 13.08.2019. 09:38
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: mariait/shutterstock.com)Ilustracija
Počeli su radovi na proširenju kolovoza u Zmaj Jovinoj ulici u Šajkašu, u opštini Titel.

Cilj je da se teretni saobraćaj, koji se sada odvija kroz centar sela, izmesti na regionalni put, za dalju vezu Titela sa Novim Sadom, Beogradom i Pančevom.

Radovi koštaju više od 30 miliona dinara, a od te sume Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine obezbedila je 22,8 miliona dinara, a lokalna samouprava osam miliona dinara.

Prema uvidu eKapije u zaključeni ugovor, izvođači radova su Doo 021 NS Eco Futura iz Kaća, AG Institut iz Novog Sada, Katago Construction iz Rume i Karin Komerc MD iz Veternika.

Javna nabavka raspisana je u maju, a ugovor je zaključen 10. jula. Ugovorena vrednost radova je gotovo 24 miliona dinara, bez PDV-a. Ugovor važi do okončanja obaveza.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.