Izvor: eKapija | Četvrtak, 08.08.2019.| 18:00
Izdvojite članak Odštampajte vest

Leskovac dobija avantura park od 470 m2 na dva nivoa - Vrednost investicije 7 miliona dinara

Ilustracija (Foto: adriaticfoto/shutterstock)
U okviru projekta "Radimo za bolju budućnost dece" u Leskovcu je počela izgradnja Avantura parka pored Sportsko-rekreativnog centra Dubočica. Projekat sprovodi Ministarstvo bez portfelja zaduženo za demografiju i populacionu politiku, a vrednost radova je oko 7 miliona dinara. Park će se prostirati na 470 m2.

- Ove investicije predstvaljaju temelj za bolju budućnost svih nas jer Leskovac postaje bolji, uređeniji grad podređen potrebama dece. Svi naši napori su usmereni ka tome da našoj deci omogućimo što zdravije, srećnije i bezbrižnije detinjstvo. Ulaganje u decu, njihovo zdravlje i obrazovanje je naš prioritet, deca su naš pogled u budućnost koja svakim danom, svakom novom investicijom postaje sve sigurnija i svetlija - rekao je gradončelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je obišao započete radove, navodi se na sajtu Grada.

Nenad Stijelja, nadzorni organ ovog projekta istakao je da će park biti tipski avantura park, i da će imati dva nivoa, jedan za decu do 8 godina i drugi za decu preko 8 godina i odrasle.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.