Izvor: Promo | Utorak, 06.08.2019.| 15:24
Izdvojite članak Odštampajte vest

Dobrodošli u CTPark Beograd Zapad

Prvi projekat u Srbiji kompanije CTP Invest i izgradnja CTParka Beograd Zapad je uspešno završena. Pre samo par dana, tek završeni objekat u Šimanovcima je uselio i svog prvog zakupca - Emmezetu. Za Emmezetu je rezervisana polovina ukupnog prostora. CTP je jako zadovoljan i zahvalan svom prvom klijentu na izuzetnoj saradnji tokom izgradnje. Takođe, završetak radova je u planiranom roku i u okviru budžeta, a postignuti kvalitet izgradnje je rezultat rada, angažovanja i dobrog razumevanja svih učesnika na projektu.

Direktor Vlatko Đuriček ističe da CTP uporedo radi na još tri projekata u Novom Sadu, Kragujevcu i Novim Banovcima.

Dogovor je postignut sa kompanijom BMTS Tehnology i izgradnja još jedne fabrike u Novom Sadu je u fazi pripremanja za početak radova.

Takođe, izgradnja fabrike u Kragujevcu za već poznatog partnera napreduje izuzetnom brzinom, što se može videti i iz priloženog snimka, gde su prikazani radovi od samo 3 meseca.


Plan je da u toku 2020. godine CTP realizuje i projekat u Novim Banovcima i otvori najveći logistički centar u blizini Beograda u ukupnoj površini od 75.000 m2. Prema rečima direktora Đuričeka, dobijena je građevinska dozvola i očekuje se intenzivni rad i na ovom polju.

Sve domaće i inostrane kompanije kojima je skladišteni ili proizvodni prostor potreban ili imaju u planu širenje poslovanja na teritoriji Kragujevca, Novog Sada i Beograda, mogu pronaći više informacija na sajtu kompanije.

Đuriček je još jednom istakao da je CTP otvoren za saradnju sa malim i velikim kompanijama, stranim i domaćim investitorima.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.