Izvor: eKapija | Ponedeljak, 05.08.2019.| 16:31
Izdvojite članak Odštampajte vest

FMCG Retail Summit 24. oktobra u Beogradu okuplja stručnjake iz sveta

(Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)
Šesti po redu FMCG Summit Beograd, koji će biti održan 24. oktobra 2019. u hotelu Hyatt Regency u Beogradu u organizaciji InStore magazina učesnicima će ponuditi pregled stanja i potencijala domaćeg i regionalnog trgovačkog sektora, analizu trendova u centralnoj Evropi, kao i pregled novih modela poslovanja na globalnom nivou.

O tome kakva je struktura retail tržišta u Srbiji, kao i u kojoj meri tradicionalna trgovina uspeva da se održi pored velikih lanaca, govoriće Predrag Ćirović, managing director, GfK Belgrade. O posledicama četvrte industrijske revolucije na maloprodaju govoriće Jean Jacque Vandenheede, futurolog i specijalista za trendove u ritejlu (ex viši konsultant, Nielsen, Belgija).

Razvoj brendova i inovacije je tema koju će obraditi Saša Ćirić, konsultant u NPD Consulting (Srbija) i Dragan Stajković, generalni direktor Bambija.

Nov pristup tržištu maloprodaje tema je sa kojom će učesnike upoznati Obrad Popović, direktor Domaćeg Trgovačkog Lanca, dok će o tome kakav lideršip treba modernoj maloprodaji govoriti Jelena Knežević Vlahović, konsultant u JKV Organization Development Consultancy (Srbija).

O svetskim trendovima govoriće Sebastian Rennack, viši ritejl analitičar i LZ Retailytics (Nemačka) i Ray Gaul, Senior Vice President u Retail Insights, Kantar Group (Velika Britanija).

Konferencija je namenjena trgovcima svih kanala, proizvođačima, distributerima FMCG proizvoda, kao i pratećoj industriji.

Kompletan pregled tema i učesnika i informacije o kotizacijama i prijavi možete pogledati OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.