Izvor: eKapija | Subota, 03.08.2019.| 09:25
Izdvojite članak Odštampajte vest

Poslovni susreti u Rumuniji namenjeni zainteresovanima za cross-sektorsku saradnju

Ilustracija (Foto: Konstantin Chagin/shutterstock.com)
Peta konferencija "Transylvanian International Clusters Conference" u Cluj-Napoca u Rumuniji biće organzovana 20. septembra ove godine. Očekuju se C2C, B2B, C2B sastanci "International Innovation Partnership", pod krovnom temom "Klasteri: Ekosistemi za inovacije i novi biznis".

Razvojna agencija Srbije (RAS) koorganizator je ovog događaja, u okviru aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN).

Cilj poslovnih sesija je povezivanje učesnika iz različitih sektora i oblasti, poput ICT, e-zdravstva, kreativnih industrija, agro i prehrambene industrije, energije, industrije izrade i prerade nameštaja, kako bi se promovisala i pospešila sektorska i međusektorska saradnja u cilju prevazilaženja globalnih izazova u industrijama i poslovanju, navodi se na sajtu RAS.

S tim u vezi, događaj je namenjen svim klasterima, institucijama i organizacijama zainteresovanim za cross-sektorsku saradnju, podršku inovacijama, razvoj novih poslovnih saradnji i zainteresovanim da prošire svoje poslovne prilike na međunarodnom nivou.

Ovi poslovni susreti su najveći međusektorski događaj u Jugoistočnoj Evropi, tako da će i ove godine okupiti učesnike iz Evrope, Azije i Severne Amerike.

Dan pre poslovnih sesija, 19.09.2019. godine, biće održana konferencija "Transylvanian International Clusters Conference" na kojoj mogu učestvovati svi učesnici poslovnih sesija.

Poslovni susreti planirani su za 20.09.2019. godine, u dve odvojene sesije.

Registracija i učešće na sesijama, kao i na konferenciji, je besplatno. Zainteresovani se mogu prijaviti putem linka https://tcic2019.b2match.io/, a rok za to je 6. septembar.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.