NavMenu

Popite svoju čašu luksuza – "Mumm" oficijalno piće "Formule 1"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 21.09.2009. 13:43
Komentari
Podeli

"Mumm Cordon Rouge" je karakterističan šampanjac pravljen od najboljeg grožđa i čuvan više godina da bi se postigao njegov neodoljiv i izvanredan ukus. Karakteristična crvena traka na flaši "Cordon Rougea" nastala je u drugoj polovini XIX veka u slavu legije Časti. "Mumm" karakteriše elegancija i finoća ukusa sa voćnim notama, a u elitnim krigovima poznat je kao "Šampanjac kraljeva".

"Formula 1" važi za najprestižniji sport na planeti koji privlači pažnju kako milionskog TV auditorijuma, tako i brojnih VIP ličnosti, kao što je Richard Branson vlasnik multinacionalne kompanije "Virgin", kojima je to već više godina omiljeno mesto za pokazivanje, uživanje i zabavu. Svaka pobeda u "Formuli 1", zaliva se "Mumm" šampanjcem.

Spoj ova dva elitna brenda (Mumm i F1) dogodio se u septembru u Monci, tih nekoliko dana glamura, druženja sa svetski poznatim zvezdama, provod u naboljim klubovima i najluksuznija pića, privukao je i neke od domaćih javnih ličnosti. Uz podršku "Mumm" šampanjca Katarina Radivojević, Miloš Nadaždin i Boris Jakić urednik u magazinu Gloria, uživali su u italijanskom gradu koji već godinama unazad domaćin "Formule 1".

- Put u Milano je bio zaista prelep, i ranije sam posećivao ovaj grad, ali mi nikada nije ovoliko prijao. Trka "Formule 1", je bila jako zanimljiva, ne mogu da opišem tu količunu adrenalina koju osetite kada bolidi otpočnu trku. Imali smo odlična mesta, tako da smo mogli da vidimo sve vozače izbliza. A na mene je najveći utisak ostavila brzina kojom menjaju točkove na bolidima – rekao je fotograf Miloš Nadaždin.

Gosti iz Srbije, uživali su i u svim privilegijama koje pruža karta "Paddack cluba", posmatranje trke sa najboljih mesta, ulazak u boks najpopularnijih timova, upoznavanje sa vozačima i isprobavanje bolida. Takođe, bili su VIP zvanice na popularnim "Mumm" žurkama, koje se već tradicionalno organizuju nekon trke F1, i koje posećuju mnoge svetski poznate zvezde.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.