NavMenu

Četiri sajamske manifestacije na Beogradskom sajmu od 23. do 26. septembra

Izvor: Beta Subota, 19.09.2009. 12:08
Komentari
Podeli

Na Beogradskom sajmu će od 23. do 26. septembra biti održan sajam grafičke i papirne industrije "Grafima" i još tri sajma, saopšteno je u petak (18. septembar 2009. godine) u toj organizaciji.

U tom periodu biće održan sajam ambalaže, mašina i oprema za pakovanje, sajam mašina, opreme, sirovina, aditiva i začina za pekare, konditore i ugostiteljstvo i sajam opreme i sredstava za higijenu u industriji i biznisu.

Međunarodni sajam grafičke i papirne industrije "Grafima", na kome će se predstaviti preko 100 izlagača biće podeljen u četiri robne grupe mašine, uređaji i oprema za grafičku industriju, sirovine i repromaterijal, proizvodi grafičke industrije i vizuelne komunikacije.

Najuspešnijim izlagačima tog sajma biće dodeljene tradicionalne nagrade Beogradskog sajma zlatni, srebrni i bronzani pečat.

Sajam grafičke i papirne industrije "Grafima" oržaće se u hali broj Beogradskog sajma na površini od 10.500 m2.

Na sajmu ambalaže, mašina i opreme za pakovanje, u hali broj jedan, predstaviće se 360 izlagača iz 26 zemalja.

Na tom sajmu biće prikazane mašine i oprema za pakovanje i ambalažu za sve industrijske grupe.

Sajam mašina, opreme, sirovina, aditiva i začina za pekare, konditore i ugostiteljstvo, koji će biti održan u hali broj dva Beogradskog sajma, predstaviće 200 izlagača iz 20 zemalja.

Specijalizovani sajam opreme i sredstava za higijenu u industriji i biznisu, u hali broj dva, iz 20 zemalja predstaviće se 97 izlagača, koji će prikazati profesionalnu opremu za održavanje higijene u proizvodnim i poslovnim prostorijama.

Sajamske manifestacije biće otvorene od 10.00 do 18.00, a cena ulaznice je 300 dinara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.