Izvor: Agrotv | Četvrtak, 25.07.2019.| 10:16
Izdvojite članak Odštampajte vest

Razvojna agencija Srbije organizuje B2B sastanke na sajmu AGRA 2019. u Sloveniji - Rok za prijavu 20. avgust

Ilustracija (Foto: Brian A Jackson/shutterstock.com)
Razvojna agencija Srbije (RAS) u saradnji sa Mariborskom razvojnom agencijom i drugim partnerima u okviru Evropske mreže preduzetništva (EEN), organizuje B2B sastanke "MEET4BUSINESS AGRA 2019" u Gornjoj Radgoni, u Sloveniji, koji su planirani za 27. avgust.

Poslovni susreti biće organizovani u okviru 57. Međunarodnog sajma poljoprivrede i hrane Agra 2019. i biće održani u Hali 5, Pomurski sejem. Posvećeni su povezivanju poslovnog i tehnološkog aspekta u ovoj oblasti. Predviđeni su individulani, prethodno zakazani, sastanci u trajanju od 25 minuta. Osnova za sastanke je onlajn katalog svih učesnika, koji omogućava pregled protfolija svakog od njih.

Agra 2019. je sajam koji teži što ažurnijim podacima i povezivanju u sektoru. To je dobra prilika za upoznavanje sa inovacijama i poslednjim tehnološkim unapređenjima u oblasti proizvodnje hrane, poljoprivrednoj delatnosti i slično. Oko 1.800 izlagača nude najrelevantnija znanja i informacije u tehnologiji obrade i proizvodnje hrane.

Neke od tema u fokusu ovogodišnjeg sajma i propratnih događaja su: digitalizacija poljoprivrede, digitalizacija u proizvodnji hrane, internacionalna ekonomija, trendovi u tehnologiji proizvodnje, organska proizvodnja.

Sajam u Gornjoj Radgoni biće održan od 14. do 29. avgusta.

Prijava i zakazivanje B2B sastanaka vrši se putem linka: http://meet4businessagra2019.talkb2b.net/

Rok za onlajn registraciju je 20. avgust, dok je rok za biranje interesantnih profila i zakazivajne B2B sastanaka 24. avgust.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.