Izvor: eKapija | Subota, 20.07.2019.| 09:46
Izdvojite članak Odštampajte vest

Wiener Stadtische osiguranje kupilo poslovnu zgradu "Anex" u Beogradu

Wiener Städtische osiguranje novi je vlasnik poslovne zgrade "Anex" u Resavskoj ulici u Beogradu. Jedna od najlepših poslovnih zgrada u Beogradu kupljena je od kompanije Anex Group. Po prvi put otkako posluje na srpskom tržištu Wiener Stadtische osiguranje je prateći trendove i sa ciljem da investicioni portfolio učini raznovrsnijim, investiralo u kupovinu nekretnine.

- Ovo ulaganje je veoma važan momenat u razvoju naše kompanije. Predstavlja odraz naše stabilnosti, snage i istovremeno je krupan korak napred u investicionoj politici, jer ulažemo u budućnost. Pratimo moderne trendove, želimo da naš investicioni portfolio diversifikujemo i zato ulažemo u nekretnine. Iako je ovo direktno ulaganje Wiener Stadtische osiguranja, kupovina zgrade je još jedan odraz poverenja naše matične kompanije Vienna Insurance grupe u Srbiju i dokaz dugoročne posvećenosti ovom tržištu - izjavio je Zoran Blagojević, predsednik Izvršnog odbora Wiener Stadtische osiguranja.

Poslovna zgrada "Anex" nalazi se u Resavskoj ulici broj 23, u Beogradu i prema ocenama stručnjaka, predstavlja jednu od najlepših i najmodernijih poslovnih zgrada u Srbiji. Prostire se na više od 5.000 kvadratnih metara i sa lokacijom u strogom centru prestonice jedan je od najatraktivnijih poslovnih prostora u Beogradu.

Sedište Wiener Stadtische osiguranja ostaje u zgradi VIG Plaza, u Ulici Trešnjinog cveta 1 na Novom Beogradu. U novoj poslovnoj zgradi kompanija planira da nastavi sa iznajmljivanjem prostora zakupcima u skladu sa investicionom politikom i najboljom poslovnom praksom na tržištu.

Osnovano kao greenfield investicija Vienna Insurance grupe (VIG), Wiener Stadtische osiguranje posluje u Srbiji od 2003. godine. Ima više od 1.200 zaposlenih u preko 40 poslovnica širom zemlje.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.