Izvor: Agroklub | Četvrtak, 18.07.2019.| 09:53
Izdvojite članak Odštampajte vest

Poljoprivredni sajam u Stopanji okupiće više od 200 izlagača iz zemlje i inostranstva

Ilustracija (Foto: Eugenio Marongiu/shutterstock.com)
Poljoprivredni sajam u Stopanji kod Trstenika, jedan od najznačajnijih agrarnih događaja u Srbiji, biće održan 14. put 2. i 3. novembra 2019. godine. Do sada, ovu manifestaciju posetilo je više od 100.000 ljudi i promovisano je preko 500 brendova, koji su u direktnoj vezi sa agrarnim sektorom.

Predstaviće se više od 200 izlagača iz zemlje i inostranstva, na površini od 4.000 m2, na 2.000 m2 zatvorenog grejanog prostora i 2.000 m2 otvorenog i poluotvorenog prostora.

Cilj poljoprivrednog sajma je da privuče što veći broj zainteresovanih strana, kao i da postane inspiracija onima koji žele na ozbiljan način da se bave poljoprivredom.

Osim lokalnih, nacionalnih i međunarodnih institucija, na sajmu se mogu videti svi noviteti iz oblasti semena, rasadnog materijala, zaštitnih sredstava, poljoprivredne mehanizacije, digitalnih dostignuća, hrane i opreme za životinje, mašina za preradu i pakovanje voća i povrća, otkupa robe, bankarskog sektora, kao i osiguravajućih kompanija. U okviru sajma organizuju se i tematska predavanja, koja će održati eminentni predavači, na više različitih tema.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.