NavMenu

U septembru počinje rekonstrukcija OŠ 1.300 kaplara na Zvezdari - U toku tender za izvođače radova

Izvor: eKapija Sreda, 17.07.2019. 10:02
Komentari
Podeli
Budući izgled škole (Foto: Opština Zvezdara)Budući izgled škole
U septembru 2019. godine počeće kompletna rekonstrukcija Osnovne škole 1.300 kaplara na Zvezdari. Od 1961. godine, kada je škola otvorena, na ovom objektu nisu sprovođeni značajniji radovi, međutim, sada su se stekli uslovi za to zahvaljujući saradnji škole sa Opštinom Zvezdara, ali i sredstvima koja je za rekonstrukciju namenila Kancelarija za javna ulaganja Vlade Republike Srbije.

Kako je rečeno na sastanku koji je održan u školi povodom njene rekonstrukcije, ceo objekat i školsko dvorište treba da budu kompletno renovirani.

Rekonstrukcijom je predviđeno potpuno uređenje celog objekta, biće zamenjene sve instalacije u školi, a predviđena je i potpuna sanacija dvorišta škole oko koga će biti postavljena i nova ograda.
Budući izgled škole (Foto: Opština Zvezdara)Budući izgled škole
U planu je i da u dvorištu budu uređeni i tereni za odbojku, košarku i fudbal, a biće izgrađena i savremena trim staza sa tartan podlogom. Đacima ove osmoletke biće dostupan i mali amfiteatar u kome će moći da se održavaju časovi kada je lepo vreme, a ugradnjom video nadzora i bezbednost učenika biće podignuta na viši nivo.


Zbog predstojećih radova na školi, učenici OŠ 1.300 kaplara će tokom prvog polugodišta nastavu pohađati u drugim osnovnim školama u blizini.

Opština Zvezdara raspisala je i javni poziv za izbor izvođača radova, gde se navodi da je reč o građevinskim radovima na adaptaciji i energetskoj sanaciji objekta i dvorišta OŠ 1.300 kaplara.

Rok za dostavljanje ponuda je je 7. avgust 2019. godine do 10 časova, dok će se javno otvaranje održati istog dana u 12 časova.

Više informacija o ovom tenderu možete videti OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.