Izvor: eKapija | Ponedeljak, 15.07.2019.| 09:40
Izdvojite članak Odštampajte vest

Business Internationalisation Forum - Poslovni susreti u Banji Vrućici okupljaju predstavnike malih i srednjih preduzeća

Ilustracija (Foto: Rawpixel/shutterstock.com)
Razvojna agencija Srbije (RAS), kao partner u okviru Evropske mreže preduzetništva (EEN), organizuje poslovne susrete u okviru Business Internationalisation Forum. Događaj će se održati 7. i 8. novembra 2019. godine u Banji Vrućici, u Tesliću, Republika Srpska.

Reč je o međunarodnom poslovnom forumu, čiji je fokus uspostavljanje kontakta između malih i srednjih preduzeća iz raznih zemalja, navodi se na sajtu RAS. Biće propraćen aktivnostima foruma, koje su bazirane na internacionalizaciji i inovacijama, a na samom događaju prisustvovaće predstavnici poslovnih asocijacija i organizacija, predstavnici vladinih tela i akademskog sveta, koji su zainteresovani za unapređenje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća.

Poslovni susreti u okviru ovog foruma učesnicima pružaju priliku da direktno promovišu svoje aktivnosti, usluge i proizvode, da uspostave poslovne kontakte i pronađu poslovne partnere.

Primarno su sastanci namenjeni predstavnicima iz sektora: poljoprivrede; metalske prerađivačke industrije; drvne i građevinske industrije; tekstilne industrije; automobiliske industrije; IT sektora; industriji plastike i proizvoda od plastike i turizma.

Rok za prijavu je 01.11.2019. godine, a registrovanje se vrši putem linka http://bif2019banjavrucica.talkb2b.net/
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.