NavMenu

Kompanija Montop HRS dobila sertifikat bonitetne izvrsnosti A Plus

Izvor: Promo Ponedeljak, 15.07.2019. 09:22
Komentari
Podeli
Montop HRS, jedna od prvih autsorsing kompanija na teritoriji Novog Sada dobila je elektronski sertifikat bonitetne izvrsnosti A+, bonitetne kuće Company Wall. Ovaj sertifikat potvrđuje konkurentnost, verodostojnost i kvalitetno poslovanje kompanije kojoj se dodeljuje.

Nosioci sertifikata bonitetne izvrsnosti su firme koje se nalaze u samom vrhu poslovanja i mogu se pohvaliti kreditnim rejtingom koji priznaju poslovni subjekti u domaćem i međunarodnom poslovnom svetu.

Takođe, Montop je dobio i sertifikat Firma od poverenja 2019. Reč je o sertifikatu koje ima za cilj da stvori dobru sliku o firmi ili privrednom subjektu na Internetu. Kompanija je i zvanični Telekom Srbija partner kao posrednik u prodaji, prvenstveno interneta i televizije.

Kompanija Montop HRS za kratko vreme pozicionirala se kao lider na tržištu rada i sve veći broj kompanija ukazuje poverenje Montopu, koji pruža sveobuhvatna rešenja iz oblasti upravljanja i razvoja ljudskih resursa.

Jedan od dokaza uspešnog poslovanja Montopa HRS su licence i sertifikati koji i klijentima i radnicima garantuju poštovanje radnih prava i načela bezbednog rada. Kompanija je i prepoznata od strane Ministarstva za rad kao agencija za zapošljavanje koja posluje u skladu sa zakonskom regulativom Republike Srbije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.