NavMenu

Lansiran web sajt "Mapa standarda" - Besplatan pristup posetiocima iz Srbije

Izvor: eKapija Nedelja, 14.07.2019. 15:22
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: everything possible/shutterstock.com)Ilustracija
Međunarodni trgovinski centar (The International Trade Centre - ITC), tehnička agencija Ujedinjenih Nacija i Svetska trgovinska organizacija su nedavno lansirale web sajt "Mapa standarda" (www.standardsmap.org), prenosi portal Kvalitet.

Reč je o interaktivnom alatu za pregled i analizu privatnih standarda. Blisko sarađujući sa 60 organizacija privatnih standarda održivosti, ITC je uneo u Mapu standard informacije i podatke koji obuhvataju zahteve standarda i kodova, sprovođenje procesa, mehanizme ocenjivanja i sertifikacije. Ti standardi zajedno deluju u preko 200 zemalja i sertifikuju ili verifikuju preko 80 različitih grupa proizvoda.


Kao članovima grupe zemalja u razvoju, posetiocima Mape Standarda sa prostora Srbije je, po pravljenju naloga za pristup, omogućen besplatan pristup svim informacijama koje Mapa nudi, dok je ostalim organizacijama pristup omogućen plaćanjem godišnje licence od 900 USD.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.