NavMenu

Odabrani timovi koji ulaze u Delta Biznis Inkubator

Izvor: eKapija Petak, 12.07.2019. 13:26
Komentari
Podeli
Odabrano je pet timova koji će od 15. jula ući u Delta Biznis Inkubator, program za podršku i razvoj startapa.

Odabrani timovi su:

3. Orlandus doo, Novi Sad
4. Stanarko, Beograd
5. Cargo Operator, Novi Sad

Tokom tri meseca trajanja ovog biznis inkubatora, svi timovi će jednom nedeljno imati sastanke sa stručnjacima iz kompanije koji su im dodaljeni kao mentori i sa biznis konsultantom. Imaće i pristup online edukacijama na različite biznis teme (PR, marketing, finansije, prodaja…). Radiće i na zadacima koji će im pomoći da razviju svoj startap. Osim toga, svaki tim će dodatno dobiti ono što im je potrebno za razvoj svog startapa, od konkretnih kontakata i sastanaka sa relevantnim ljudima do mogućnosti da svoj proizvod ili uslugu testiraju na Deltinom imanju, u hotelu, fabrici, navodi se u saopštenju kompanije.

- Ovaj program je jedinstven jer kroz individualan pristup omogućava da svaki startap tim dobije ono što je njima potrebno na nivou razvoja na kome se trenutno nalaze. Cilj Delta Biznis Inkubatora je da pronađe ideju i tim sa najvećim potencijalom za razvoj, koja će prerasti u profitabilnu kompaniju, prepoznatljivu po svom proizvodu ili usluzi - objašnjava Nadica Milanović, menadžer programa Delta Biznis Inkubator.

Komisiju koja je birala timove koji će ući u Delta Biznis Inkubator činilo je troje zaposlenih Delta Holdinga i pet istaknutih ljudi iz drugih kompanija, obrazovnih ustanova, startap centara. Na taj način objektivnije je procenjen potencijal prijavljenih timova i ideja.

Nakon tri meseca trajanja Inkubatora, timovi će imati mogućnost da predstave svoj biznis plan i traže investiciju za dalji razvoj svog startapa.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Energija, IT, Telekomunikacije

EPS pustio u rad mobilnu aplikaciju "Uvid u račun"

Elektroprivreda Srbije (EPS) pustila je u rad mobilnu aplikaciju "EPS Uvid u račun". Putem aplikacije, domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor., saopštio je EPS. Mobilna aplikacija "EPS Uvid u račun" dostupna je korisnicima na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.