Izvor: eKapija | Petak, 12.07.2019.| 12:00
Izdvojite članak Odštampajte vest

ADATA predstavlja superizdržljive memorijske kartice - Stvorene za snimanje 24/7

(Foto: ADATA Technology)
ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje predstavlja svoje superizdržljive microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice.

ADATA Premier Pro MicroSDXC/SDHC UHS-I kartice su memorijske kartice visoke izdržljivosti, video brzine klase 30 (V30) koje su posebno namenjene kontinuiranom snimanju i stalnom presnimavanju. Savršene su za kamere u automobilima, nadzorne sisteme i sve druge primene koje zahtevaju izdržljivost usled stalnog snimanja.

Zato što imaju ocenu performansi za aplikacije klase 2 (A2), one korisnicima pružaju bržu i lakšu upotrebu aplikacija, a funkcionišu i u ekstremnim okruženjima jer su otporne na tečnost, udarce, statički elektricitet i X-zrak, navodi se u saopštenju ove kompanije.


Stvorene za hiljade sati snimanja

MicroSDXC/SDHC UHS-I kartice Premier Pro konstruisane su pomoću NAND fleš čipova izuzetnog kvaliteta i mogu sačuvati do 40.000 sati video materijala visoke rezolucije. Bilo da se radi o manjoj saobraćajnoj nezgodi snimljenoj kamerom na instrument tabli automobila, incidentu na CCTV-u ili kućom video materijalu snimljenom kamkorderom, korisnici mogu biti sigurni da će sve biti zabeleženo.


Sveobuhvatna zaštita

Zahvaljujući tehnologiji koda za ispravljanje greške kartice sada mogu prepoznati i ispraviti još više grešaka u podacima. Uz to su i vodootporne (mogu izdržati 30-minutno uranjanje u vodu dubine 1 m), otporne na udarce, X-zrake (usklađene su sa standardom ISO7816-1), statički elektricitet (prošle su testiranje na statički elektricitet EMC IEC61000-4-2) i ekstremne temperature (od –25 °C do 85 C°).

S kapacitetima koji se kreću od 32 GB do 256 GB microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice ADATA Premier Pro omogućuju skladištenje hiljada fotografija i desetina sati filmova u Full HD rezoluciji na mobilnim uređajima, automobilskim kamerama i nadzornim sistemima. Na tim se karticama sa performansama za aplikacije klase 2 (A2) mogu brže izvršavati i pokretati aplikacije radi ugodnijeg rada.


O kompaniji ADATA – inovacije za budućnost

ADATA Technology (ADATA) drugi je najveći proizvođač DRAM memorijskih modula, nalazi se među 20 najpoznatijih međunarodnih robnih marki poreklom sa Tajvana i vlasnik je više od 500 patenata u oblasti kompjuterske memorije. Najvažnije proizvodne linije kompanije ADATA su memorijski moduli, USB memorijski pogoni, memorijske kartice, SSD uređaji i prenosni hard diskovi.

Fokusirani na inovacije, kvalitet i performanse, proizvodi kompanije ADATA međunarodno su cenjeni i nagrađeni su međunarodnim priznanjima uključujući iF Design (Nemačka), Red Dot Design, CES Best of Innovations, Good Design (Japan), Best Choice of Computex i Taiwan Excellence. Maskota kompanije ADATA je kolibri koji predstavlja kompanijinu agilnost u inovacijama i poboljšanju ljudskog života. Za više informacija posetite www.adata.com.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.