Izvor: eKapija | Četvrtak, 11.07.2019.| 14:29
Izdvojite članak Odštampajte vest

Ada Ciganlija dobila novo odmorište za bicikliste

Kao kompanija koja brine o lokalnoj zajednici Skyline Belgrade je ovog leta pripremio iznenađenje za sve one koji su jedva dočekali tople dane i fizičku aktivnost u prirodi. Sada na makiškoj strani Ade Ciganlije, biciklisti, kao iostali koji provode svoje dane na suncu, mogu da se osveže na novom Skyline odmorištu.

Biciklisti mogu da provere ispravnost svog bicikla, napumpaju gume i otklone eventualne kvarove, dok će zahvaljujući postavljenom solarnom panelu, ostali prolaznici moći da se odmore na klupicama, dopune svoje telefone i nastave da uživaju u prirodi.

Budući stanari i korisnici kompleksa imaće mogućnost da posle napornog radnog dana lako stignu do odmorišta na Adi koje je povezano biciklističkom stazom sa delom grada u kome se gradi stambeno-poslovni kompleks Skyline. Ovi stanovi odlikovaće se vrhunskim kvalitetom završnih radova i opreme, centralnim sistemom za odlaganje otpada, najvećim zatvorenim privatnim bazenom u Beogradu, wellnessom i teretanom, podzemnom garažom na više nivoa, pijacetom, kao i rekonstruisanim parkom Tri ključa.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.