Izvor: eKapija | Sreda, 10.07.2019.| 18:44
Izdvojite članak Odštampajte vest

Raspisan tender za gradnju i obnovu Kliničkog centra Vojvodine - Ponude do 13. septembra 2019, rok za izgradnju maj 2023.

Budući izgled Kliničkog centra Vojvodine
Ministarstvo zdravlja raspisalo je međunarodni javni poziv za podnošenje ponuda za modernizaciju, rekonstrukciju i dogradnju četiri tercijarne bolnice u Srbiji.

Ministarstvo zdravlja, stoji u pozivu, primalac je zajma Evropske investicione banke (EIB), a poziv za davanje ponuda se odnosi na ugovor za izgradnju i rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine.

Ugovor sa budućim izvršiocem posla obuhvatiće rekonstrukciju i dogradnju postojeće bolničke zgrade ukupne bruto površine od 33.275,84 m2, dogradnju tople veze i izgradnju novih tehničkih blokova T1 i T2, parkinga i spoljnog uređenja.

Očekuje se da ugovor bude realizovan od 6. januara 2020. godine do 6. maja 2023. godine.

Ministarstvo zdravlja propisalo je i detaljne kriterijume za ponuđače, među kojima je i uslov da minimalni ukupni prihodi u poslednje tri godine ne mogu biti manji od 70 mil EUR.

Sve firme su pozvane da učestvuju u javnoj nabavci, a zainteresovani podobni ponuđači mogu da dobiju dodatne informacije i pregledaju tendersku dokumentaciju u Ministarstvu zdravlja od 10:00 do 15:00 sati, u Pasterovoj ulici u Beogradu.

Kompletna tenderska dokumentacija može se kupiti podnošenjem prijave na adresu Ministarstva zdravlja i po uplati nepovratne naknade od 500 EUR.

Tenderska garancija od 1 mil EUR koja ispunjava uslove navedene u tenderskoj dokumentaciji mora da prati sve ponude.
Sve ponude moraju da budu isporučene u zatvorenim kovertima sa napomenom "Ponuda za izgradnju i rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine", najkasnije do 11:00 sati 13. septembra 2019. na adresu Ministarstva zdravlja.

Detalje o tenderu pogledajte OVDE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.