NavMenu

Podeljeni svi vaučeri za odmor u Srbiji - Najveće interesovanje za Sokobanju, Zlatibor i Vrnjačku Banju

Izvor: Danas Četvrtak, 04.07.2019. 19:11
Komentari
Podeli
(Foto: dvoevnore/shutterstock.com)
Za manje od četiri meseca podeljeno je 120.000 vaučera za odmor u Srbiji, za šta je Vlada Srbije ove godine izdvojila 600 miliona dinara.

Najtraženija među banjama bila je Sokobanja, a zatim i Vrnjačka, Sijarinska i Ribarska, dok je veliki broj odlučio da odmor provede na Zlatiboru, Kopaoniku i Divčibarama.

Veliki broj je onih koji su odlučili da vaučer iskoriste na nekom od domaćih jezera – Palićkom, Srebrnom ili Belocrkvanskim jezerima, a domaćim turistima su ove godine bili zanimljivi Zlatar, Tara i Gornja Trepča.

Među građanima zainteresovanim za korišćenje vaučera najviše je bilo penzionera, 55,5%, potom i zaposlenih čija primanja ne prelaze 60.000 dinara, 32,7%.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.