NavMenu

Kompanija Rezon Media Group proslavila 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji

Izvor: Promo Ponedeljak, 01.07.2019. 12:11
Komentari
Podeli
Kompanija Rezon Media Grup proslavila je u petak, 28. juna 2019. godine u Hotelu Crystal u Beogradu, jubilej - 15 godina uspešnog poslovanja na teritoriji Republike Srbije. Ovo preduzeće je 2004. godine osnovao švajcarski izdavač Radika Verlag AG.

Od svog osnivanja, kompanija se uspešno bavi izdavaštvom na teritoriji Srbije, i to u dve sfere poslovanja: kao izdavač stručne periodične i monografske literature, u štampanom i elektronskom obliku (pogledajte više na www.rezonsrbija.rs), kao i u domenu oglašavanja kroz štampana i internet izdanja iz oblasti nekretnina - Beogradske nekretnine, uz internet portal www.imovina.net koji već godinama zauzima mesto među vodećim oglašivačima nekretnina u Srbiji.

Kako se ističe, svrha stručnih izdanja kompanije Rezon Media Grup jeste da klijentima obezbede rešenja i odgovore na nedoumice koje imaju u vezi sa primenom propisa u praksi, kao i da im pruže sve aktuelne informacije o novinama i promenama u pravnom sistemu Republike Srbije vezanom za poslovanje. Cilj je da klijenti kompanije uvek na vreme budu upoznati sa njihovim pravima i obavezama, sa mogućnostima i potencijalnim opasnostima, kako bi mogli pravilno, uspešno i sigurno da posluju i idu u korak sa promenama.

S druge strane, osnovni cilj specijalizovanih oglasnika za nekretnine, jeste da budu važna karika u poslovanju svih profesionalnih posrednika u prometu nekretnina, kako bi svi zajedno doprineli daljem uređenju situacije na tržištu nekretnina, a svojim čitaocima i posetiocima pružili što jednostavniji uvid u ponudu nekretnina relevantnih agencija za nekretnine i investitorskih kompanija.

Kompanija je već drugu godinu zarednom nosilac Sertifikata Excellent SME koji dodeljuje Privredna komora Srbije, kao i nosilac Sertifikata visokog razreda A bonitetne izvrsnosti u Srbiji, koji dodeljuje Bisnode Southern Market.

U izuzetno prijatnom ambijentu Hotela Crystal, Rezon Media Grup je svečano ugostila svoje brojne stručne saradnike iz nadležnih ministarstava Srbije, predstavnike vodećih agencija za nekretnine, investitorskih kuća, bankarskih organizacija, saradnike iz različitih sfera biznisa, kako bi zajedno obeležili petnaest godina stabilnog i uspešnog poslovanja stručnog izdavaštva i specijalizovanih medija za oglašavanje nekretnina.

Tom prilikom, direktorka Mirjana Ristić, održala je pozdravni govor, u kome se zahvalila svima koji su ugradili deo sebe u izuzetan uspeh koji je ova kompanija postigla u prethodnom periodu, sa najavom još boljih rezultata u budućnosti.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.