Izvor: eKapija | Četvrtak, 27.06.2019.| 12:51
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kombank dvorana proslavlja 62. rođendan - Veliki koncert Dejan Petrović Big Benda i jeftinije ulaznice za filmove

Kombank dvorana, nekadašnja Dvorana Doma sindikata ovoga meseca će obeležiti 62 godine od svog osnivanja. Kultno mesto, koje je obeležilo odrastanje mnogih generacija svoj jubilej proslaviće 29. juna u 20h uz veliki koncert čuvenog Dejan Petrović Big Benda.

U znak zahvalnosti svojoj višedecenijskoj publici Kombank dvorana je pripremila specijalan popust na cenu karata za jubilarni koncert.

Tako će prvih 250 kupaca uz jednu kupljenu kartu za koncert dobiti besplatnu drugu kartu, odnosno dve po ceni jedne. Istovremeno, 29. juna cena karata za sve 2D i 3D filmove sa bioskopskog repertoara Kombank dvorane iznosiće 250 dinara, a posetioce na dan jubileja očekuju i pokloni iznenađenja.

Kulturni život Beograda nastavio je i tokom 2019. godine da živi u ambijentu modernizovanom po svetskim standardima. Kombank Dvorana je nakon prošlogodišnjeg otvaranja obogatila svoj repertoar kulturnih dešavanja, doprinoseći oživljavanju duha prošlih vremena i nastanku novih uspomena.

Beograđani su nastavili da uživaju u raznolikim sadržajima za sve generacije u srcu Beograda, a svaki osmeh posetilaca duboko je urezan u mapu sećanja i tradicije nastavljene na mestu Dvorane Doma sindikata.

Podsetimo, Dvorana Doma sindikata, otvorena je 13. juna 1957. godine na temeljima zgrade koja je gradjena od 1947. do 1955. prema projektu arhitekte Branka Petričića. Kompletno rekonsturisana Kombank dvorana svečano je otvorena 27. aprila 2018. godine, posle obnove koja je trajala deset meseci.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.