Izvor: Tanjug | Utorak, 25.06.2019.| 19:34
Izdvojite članak Odštampajte vest

Turistički informativni centar Bajina Bašta među 10% najbolje ocenjenih turističkih objekata u celom svetu

Kućica na Drini, Bajina Bašta (Foto: Wikipedia / Vanilica)
Turistički informativni centar Bajina Bašta proglašen je ove godine za dobitnika Sertifikata za odličan kvalitet TripAdvisor što znači da se taj info centar nalazi među 10% najbolje ocenjenih turističkih objekata u celom svetu, navodi se na sajtu Turističke organizacije Srbije (TOS).

Ta nagrada odaje priznanje turističkim i ugostiteljskim objektima, koji su dobijali najbolje komentare na sajtu www.tripadvisor.com tokom prethodne godine.

Sertifikat za odličan kvalitet uzima u obzir kvalitet, količinu i aktuelnost komentara koje su poslali putnici u periodu od 12 meseci.

Da bi ispunio uslove za ulazak u konkurenciju, objekat konstantno mora da ima ukupnu ocenu najmanje četiri od mogućih pet, mora da ima određen broj komentara, kao i da ima profil na TripAdvisor sajtu najmanje 12 meseci.

Predstavnik Turističke organizacije "Tara-Drina" Siniša Spasojević kaže da su najveći broj ocena i komentara ostavljenih na sajtu od strane turista iz inostranstva jer, kako navodi, oni znatno više koriste TripAdvisor prilikom planiranja putovanja, te su komentari prethodnih posetilaca za njih vazzna smernica.

- Ocene za naš info centar su odlične i cilj nam je da opravdamo poverenje posetilaca i da tako bude i u narednom periodu. Sertifikat za odličan kvalitet ćemo iskoristiti da privučemo još veću pažnju putnika i da što više njih navedemo da nas posete" - naglašava Spasojević.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.