Izvor: eKapija | Utorak, 25.06.2019.| 15:51
Izdvojite članak Odštampajte vest

Banja Luka prvi grad u BiH koji je dobio Viber stikere

Počevši od 24. juna, Viber paket stikera Grada Banjaluke biće dostupan za besplatno preuzimanje, ističući poznate simbole i znamenitosti grada.

Grad Banjaluka i kompanija Viber prepoznali su priliku za pokretanje saradnje, koja bi koristila društvu i institucijama, kao i turistima, sa prvim paketom popularnih Viber stikera za jedan grad iz BiH.

Izradu stikera i unapređenje postojeće "Viber zajednice" grada Banje Luke finansijski je podržala kompanija Prointer ITSS.

- Izbor 20 vrhunski dizajniranih stikera predstavlja dušu, istoriju i znamenitosti grada, a sada nudi jedinstven način svojim stanovnicima i posetiocima da izraze svoju ljubav i osećanja prema Banjaluci - navedeno je na sajtu Grada.

Uz Viber stikere, Banja Luka je prva u Republici Srpskoj i BiH, i jedan od prvih gradova u regionu, koji je pokrenuo sopstvenu Viber zajednicu, preko koje njeni članovi mogu da dobiju informacije iz prve ruke o važnim lokalnim vestima, događajima i aktivnostima. Pristup zajednici će biti automatski za Viber korisnike, koji besplatno preuzimaju stikere grada Banjaluke.

Gradonačelnik Igor Radojičić rekao je da se Banja Luka odlučila na ovaj korak kao još jedan vid promocije grada, prateći izazove koje nameće razvoj moderne tehnologije:

- Stikere su uradili naši mladi, domaći dizajneri i svaki od njih predstavlja autentično rešenje, karakteristično za naš grad. Siguran sam da će stikeri naići na pozitivnu reakciju naših sugrađana, dodatno promovisati Banju Luku kao otvoren grad i, na određen način, upotpuniti i ponudu za naše posetioce.

Viber nije samo aplikacija za komunikaciju. U vremenu iza nas, postao je mnogo više od toga. Sa više od milijardu korisnika predstavlja vodeću platformu za interakciju, razmenu poruka, zabavu, ali i za uspostavljanje odnosa između različitih brendova, institucija i lokalnih organizacija.

- Posebno smo ponosni na saradnju sa Gradom Banja Luka, što odražava posvećenost Vibera stvaranju snažnih i angažovanih partnerstava širom našeg regiona. Ove šarmantne Viber nalepnice sigurno će predstavljati novu dimenziju poštovanja prema prvom gradu u Bosni i Hercegovini koji će imati paket stikera na našoj aplikaciji, i dalje povezati porodice, prijatelje i sve naše korisnike koji dele ljubav prema Banjaluci, gde god se nalazili u svetu - izjavila je Daniela Ivanova, direktorka Vibera za poslovni razvoj u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

Banjalučke Viber stikere možete besplatno preuzeti u toku sledeća tri mjseca na linku OVDE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.