Izvor: Promo | Utorak, 25.06.2019.| 15:15
Izdvojite članak Odštampajte vest

Comtrade organizuje besplatnu Letnju školu programiranja za studente

Najveća IT kompanija u jugoistočnoj Evropi i ove godine od 15. do 26. jula organizuje EDIT Letnju školu programiranja - 10 dana besplatne obuke, rada na realnim AR projektima i druženja u prostorijama kompanije Comtrade u Beogradu, Kragujevcu, Čačku, Sarajevu, Banjaluci, Ljubljani i Mariboru. Mesta su ograničena, a prijave traju do 30. juna.

Mnogi IT studenti koji studiraju u Beogradu, sada imaju priliku da u svoj letnji raspored ubace i mesto gde će moći da rade na sebi! Letnja IT škola EDIT (Education for Innovative Thinkers) predstavlja način da studenti steknu praktično iskustvo i unaprede svoju poslovnu biografiju na način koji će ih izdvojiti u moru kandidata za poslove u IT industriji. Učesnike očekuje rad na uzbudljivim projektima, baziranim na najnovijim IT trendovima i tehnologijama, a stečeno znanje će im omogućiti da lakše izgrade svoju budućnost u oblasti informacionih tehnologija.

Polaznici će imati priliku da otkriju najsavremeniji tehnološki centar u Srbiji, gde će u modernim prostorijama kompanije Comtrade, u Beogradu, upoznati sadašnje i buduće kolege, družiti se i učestvovati u realnim projektima. Zajedno će, kroz timski rad, Scrum metodologiju, C# programiranje, Unity Editor i Vuforia Engine alate, razviti mobilnu aplikaciju na bazi Augmented Reality tehnologije.

Koncept letnje škole takođe podrazumeva i mnoštvo zabavnih aktivnosti i prilika za druženje, tako da će studenti pored rada sa odličnim mentorima ove međunarodne IT kompanije, uživati i u zabavnoj atmosferi - potpuno besplatno.

Od 1996. godine, besplatna Letnja IT škola inspiriše inovativno razmišljanje i neguje buduće generacije IT lidera. Danas, EDIT je najveća i najposećenija škola za informacione tehnologije u regionu. Na čak sedam lokacija, učesnici iz godine u godinu stiču dragocena znanja i timsko iskustvo, radeći na realnim projektima i uz podršku najboljih regionalnih IT stručnjaka.

#EDITWORLD Beograd se održava od 15. do 26. jula 2019. godine. Više o samom programu možete naći na www.edit.world/campuses/serbia/.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.