Izvor: eKapija | Utorak, 25.06.2019.| 10:07
Izdvojite članak Odštampajte vest

ASL Airlines France pokrenuo liniju Beograd-Pariz

Boeing 737 na prvom letu na liniji Pariz-Beograd
Avion na prvom letu avio kompanije ASL Airlines France na liniji Pariz-Beograd sleteo je na beogradski aerodrom Nikola Tesla u ponedeljak, 24. juna, u 20.40. Od sada pa sve do 5. septembra 2019. glavni grad Srbije biće povezan sa francuskom prestonicom i ovom novom linijom sa dva leta nedeljno: ponedeljkom i četvrtkom.

Uspostavljanjem nove linije između Beograda i Pariza, ASL Airlines France želi da održava i ojačava privrednu, kulturnu i turističku razmenu između Srbije i Francuske. Uz vrhunsku uslugu i povoljne cene avio karata, nova linija pruža idealno rešenje za potrebe mnogih porodica i turista koji putuju na ovoj relaciji tokom letnje sezone. Oni će moći da lete od Beograda do Pariza već od 69 EUR.

Svi putnici na prvom letu od Pariza do Beograda i dočekani su pred ukrcavanje uz koktel, a ostvarili su i pravo na popust za kupovinu naredne karte od 10%.

Kako je već navedeno, predviđena su dva leta nedeljno - ponedeljkom i četvrtkom. Polazak aviona iz Pariza predviđen je za 18:20 časova, dok let iz Beograda kreće u 21:40, po lokalnom vremenu.

ASL Airlines France nudi fleksibilnu ponudu koja je prilagodljiva potrebama putnika u zavisnosti da li je putovanje porodično, turističko ili poslovno.

Postoje različite mogućnosti: karta za jedan smer, povratna karta, putovanje sa prtljagom ili bez, promenjiva ili nepromenjiva rezervacija, refundabilna karta ili ne. Sve ove opcije mogu da se kombinuju, nudeći mogućnost odlaska prema jednoj tarifi, a povratka prema drugoj.

Letovi će se obavljati avionima Boeing 737-700, sa kabinom u jedinstvenoj turističkoj putnoj klasi, kapaciteta 147 putničkih mesta, navodi se u saopštenju kompanije ASL Airlines France.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.