Izvor: Promo | Petak, 21.06.2019.| 17:03
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kompanija CADCAM na sajmu Partner od 25. do 28. juna - Predstavljanje projekta Tamnava uz pomoć virtuelne realnosti

Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme Partner 2019, održaće se tradicionalno na Beogradskom sajmu u periodu od 25. do 28. juna, uz do sada najveći broj stranih izlagača i nekoliko svetskih premijera proizvoda domaće namenske industrije.

Cilj manifestacije, koja će biti održana u halama 1 i 4 Beogradskog sajma jeste predstavljanje naoružanja i vojne opreme "sa svih strana sveta" - složenih artiljerijskih i raketnih sistema, savremenog streljačkog naoružanja i municije, borbenih oklopnih vozila, elektronske opreme, lakih aviona, novih radara, raznih trenažera, zaštitine balističke opreme, borbenih patrolnih čamaca.

Kako suorganizator događaja kompanija Jugoimport SDPR ove godine obeležava 70 godina rada, u to ime odlučili su da drugog dana za poslovne posetioce sajma održe bojevi prikaz naoružanja u upotrebi i u razvoju na vojnom poligonu Nikinci.

Takođe, veoma važna i neizostavna karika kako u projektovanju i razvoju ovih kompleksnih proizvoda, tako i u digitalnoj transformaciji poslovnih procesa su i rešenja za namensku industriju koja će kompanija CADCAM Data u saradnji sa svojim partnerom, kompanijom Jugoimport SDPR predstaviti svim postojećim i potencijalnim dobavljačima odbrambene industrije.

CADCAM je za sve posetioce Sajma naoružanja i vojne opreme Partner 2019 pripremio veliki broj novosti koje će biti prikazane kroz inovativnu sajamsku prezentaciju. Takođe, biće predstavljen i najnoviji projekat kompanije Jugoimport SDPR pod nazivom Tamnava, koja će po prvi put biti prikazana na štandu CADCAM-a i to putem opreme za projektovanje virtuelne realnosti.

Tamnava je najnoviji projekat Jugoimporta, još uvek u konceptualnoj fazi i kao dugogodišnji partner kompanije Jugoimport SDPR, CADCAM Data ima tu privilegiju da javnost prvi put upozna sa ovim vojnim vozilom, projektovanim na njihovom softverskom rešenju CATIA. Maksimalno realan virtuelni prikaz omogućen je aplikacijama platforme 3DEXPERIENCE, pre svega najnovijom verzijom softvera CATIA na pomenutoj platformi i vrhunskim softverskim rešenjem za high quality rendering i virtuelizaciju proizvoda, a to je 3DEXCITE Deltagen.

Pojedinačna integracija sa softverskim rešenjima poput CATIA ili DELMIA ili implementacija sa sveobuhvatnom poslovnom platformom 3DEXPERIENCE, donose potpuno novi nivo iskustva i omogućavaju potpuno upravljanje modelima i interakciju sa njima u virtuelnom modu, što rezultuje boljim razumevanjem proizvoda i ostavlja mogućnost maksimalnog unapređenja.

Takođe, CADCAM je pripremio i intervjue sa svojim korisnicima, gde će posetioci od čelnih ljudi sektora za razvoj moći da čuju kako u praksi funkcioniše primena sofverskih rešenja kompanije Dassault Systemes, čiji je CADCAM zvanični zastupnik za teritotiju Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Od rukovodioca za razvoj i izvršnog direktora kompanije Prvi partizan posetioci će imati priliku da čuju kako je kompanija odlučila da uz pomoć kompanije CADCAM krene u proces digitalne transformacije poslovnih procesa i time ostane konkurentna, kako u regionu tako i u svetu. Inženjeri će posetiocima iz prve ruke otkriti kakve promene transformacija donosi u svakodnednom radu i kako ih pojednostavljuje.

Rukovodilac sektora za razvoj kompanije Utva, Aleksandar Petrović, upoznaće posetioce sa procesom projektovanja i nastanka najnovijeg Utvinog niskokrilca Sova i zajedno sa svojim inženjerima, ispričaće više o korišćenju softverskog rešenja CATIA u ovom procesu.

Kompanija CADCAM Data u saradnji sa Jugoimport SDPR će 27. juna, sa početkom u 13 časova, organizovati predavanje na temu Digitalna transformacija poslovnih procesa kompanije Jugoimport SDPR.

Svoju ponudu kompanija CADCAM predstaviće u hali 4 Beogradskog sajma, na štandu 4033.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.