NavMenu

Rekonstrukcija ulica u Šapcu i okoloni - Do jeseni će biti obnovljeni svi putevi koji su u lošem stanju

Izvor: Novosti Sreda, 19.06.2019. 17:24
Komentari
Podeli
(Foto: Alison Hancock/shutterstock.com)
Rekonstrukcija dva lokalna puta u Ševaricama - prema Uzveću i Čevrntiji, privodi se kraju. Prema rečima gradonačelnika Šapca, Nebojše Zelenovića građevinska sezona, u kojoj će biti potrošeno 10 mil EUR, biće duga ali će do jeseni biti popravljeni svi putevi koji su u lošem stanju.

- Obećali smo da ćemo ravnomerno raditi i ulice u gradu i puteve na selu. Nakon asfaltiranja u Ševaricama, počećemo u Drenovacu, a potom će na red doći Mačvanski Pričinović i Štitar. Radićemo i u Pocerini - rekao je u utorak Zelenović obilazeći radove.

Prema njegovim rečima, niko neće biti zaboravljen, a svaka planirana saobraćajnica biće asfaltirana. Sugestije građana su, kako kaže, dobrodošle, pa čelni čovek Šapca poziva meštane mačvanskih sela da predlože najpotrebnije projekte.


- Ovo je jedini način da izgradimo zajednicu kakvu želimo. Novca ima dovoljno iako nam država duguje 30 mil EUR i mi nastavljamo ritmom koji je ustanovljen. Imamo velike investicije i u gradu, počela je rekonstrukcija sportskih, školskih i kulturnih objekata - naglasio je Zelenović.

Asfaltirani putevi u selu Ševarice dugački su po 300 metara. Vrednost radova je oko šest miliona dinara, a izvođač je građevinsko preduzeće Jugokop.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

21.04.2024.  |  Vesti

Sporazum sa MMF-om biće produžen na još najmanje dve godine

21.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.