Izvor: eKapija | Utorak, 18.06.2019.| 13:31
Izdvojite članak Odštampajte vest

Regionalni poslovni forum od 1. do 4. oktobra 2019. godine u Novom Sadu

Ilustracija (Foto: PORTRAIT IMAGES ASIA BY NONWARIT/shutterstock.com)
Regionalni poslovni forum, koji će trajati od 1. do 4. oktobra 2019. godine, drugi put organizuju Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine, Novosadskim sajmom, i Evropskom mrežom preduzetništva.

Učesnici Foruma su eminentne kompanije iz regiona, kao i regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije.

Regionalni poslovni forum nudi mogućnost da se iznesu i predstave poslovni potencijal i ideje, a takođe i povezuje preduzetnike sa kompanijama i institucijama koje podržavaju razvoj poslovne klime i priliv novih investicija. Međunarodni događaj pruža dodatnu podršku kompanijama da pronađu međunarodnog partnera.

Učesnicima će biti ponuđena mogućnost zakazivanja i održavanja B2B sastanaka sa kompanijama i institucijama učesnicima Foruma prema sopstvenim potrebama, a na osnovu informacija o registrovanim učesnicima.

Sektori koji će biti predstavljeni su: poljoprivreda i prehrambena industrija; metalo-prerađivačka industrija; prateće komponente u automobilskoj industriji; informacione tehnologije i turizam.

Više informacija potražite OVDE.

Ovogodišnji Regionalni poslovni forum održaće se u vreme trajanja 52. Međunarodnog sajma lova, ribolova i turizma u Novom Sadu.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.